Tilbygning til ældre villa

Boligmand fik fornøjelsen af, at hjælpe en kunde i mål med visualisering af div. tilbygninger. Fordi kunden havde flere ønsker og bygninger i niveauspring, blev jeg kontaktet for at hjælpe dem med gode råd og hjælp til at rejse deres 2D planer til 3D.

Selve hovedhuset er fra 1910. Ved at sætte lodrette trælister på den eksisterende carport, det nye værksted mod vejen, og på den nye tilbygning med soveværelse og bad, giver det noget varme og et moderne look der passer godt ind i omgivelserne. Listerne kan med fordel patinere så de får en flot grålig farve.

Et stort ønske var en større entrë, der kan binde de nye tilbygninger sammen. Ved at udføre facaderne på entréen med pudsede hvide facader, bryder det fint bygningerne op. Store terrassedøre giver fin adgang til udearealerne og giver et flot lys ind gennem gangarealet.Vi vendte flere materialevalg og resultatet er nu glade og tilfredse kunder, der snart søger en byggetilladelse til projektet.

VR 360 gr. link kan ses her eller ved at scanne QR koden på vedhæftet fotos. http://floorplanner.com/360vr/44253090-1618300458

Dejligt at kunne hjælpe og et spændende projekt at være en del af. Går du/I også i byggetanker? Så tager jeg gerne et kaffemøde hvor vi kan vende dine/jeres byggetanker.

/ Boligmand – Rasmus Østergaard

Tilbygning på 60ér villa

Tilbygning tegnet for en kunde, som ønskede et ekstra værelse samt en seperat tv stue. Huset udvides fra 160m2 – 198m2 + en terrasse med ønske om et lukket/afskærmet gårdmiljø.

Boligmand kan også hjælpe dig med visualiseringen inden du/I skal i banken eller videre til en entreprenør for prissætning/udførelse.

I er velkomne til at gå rundt i huset gennem det her VR link:På mobilen kan I gå rundt ved at dobbelt klikke på mobilskærmen.

http://floorplanner.com/360vr/40827777-1612771126

Ønsker du/I noget tilsvarende, så smid en mail om ønsket på info@boligmand.dk eller giv mig et kald på tlf: 61 96 57 61. / Boligmand – Rasmus Østergaard

Tilbygningen set fra havesiden. Tilbygningen beklædes med aluplader med stående fals som Nordic Click fals fra DS Stål Profil. Ekstra vindue tilføjet i spisestue, for flot udkig til legepladsen og haven. Vinplanter pryder undersiden af pergolaen.

240m2 herskabsvilla

08.09.2020.

Her er lidt fra mit nyeste projekt.

Kunden ønskede planløsningen visualiseret i 3D, da kunden netop har overtaget denne flotte bolig, og skal igang med en større renovering.

Kunden har valgt hele pakken med 3D planløsning, møblering, VR 360 grader og IRAY fotorealistiske billeder fra forskellige vinkler i boligen.

Jeg er pt. igennem skitsering af stueplan, og næste skridt er møblering + 1.salen.