Har du et projekt du ønsker visualiseret, så kan Boligmand måske hjælpe…

Velkommen hos Boligmand

Boligmand er en idé der kom på tegnebrættet for ca. 5 år siden. 

Nu gør jeg noget ved det, og vil gerne hjælpe dig med at få dit bolig/sommerhus projekt visualiseret. 

Står du og tøver med, om netop din planløsning til et kommende hus spiller 100% ? 

Det kan hjælpe at få plantegningen rejst op i 3D, og endnu bedre visualiseret i VR 360 grader. Du kan hos Boligmand gå rundt i eget hus, før det er bygget. 

Boligmand kan også lave en lækker plantegning, der måske kan gøre et boligsalg endnu nemmere. Plantegningen kan evt. møbleres og farvelægges. 

Boligmand skitserer dine boligdrømme

 

*Boligmand udfører pt. ikke tegninger til byggetilladelse, og forholder sig ikke til lokalplan, brandkrav, energiberegning samt ingeniørberegninger.

Eksemplet her over, er en opgave jeg tog, hvor kunden ønskede en studielejlighed opdelt til 2 studerende på få m2. Her er værelset opdelt med en skabsvæg, radiatorskjulere bruges til skrivebord, og stole kan flyttes rundt i rummet til hvor de ønskes benyttet. Planløsningen er på niv. 3D + tillæg møblering og tillæg for VR 360 grader, så kunden kunne gå rundt i lejligheden og få en helheds fornemmelse.
Dette foto er højeste niveau der kan tilkøbes projektet. Niveauet kaldes fotorealistisk. I dette niveau er også inkluderet 3D planløsning, møblering og VR 360grader.
Sommerhus eksempel , veloptimeret planløsning på kun 30m2 og 5 sovepladser ( 2 x hems + værelse med køjeseng), køkken, badeværelse, teknikrum med vaskesøjle, Spisestue/sofastue og 20m2 overdækket terrasse. I dette niveau er inkluderet 3D planløsning, møblering og VR 360grader.
Sort hvid plantegning i standard ejendomsmægler version. Boligmand er behjælpelig med opmåling af boligen.
Farvelagt version til salg af boligen. Gulv materialer kan også vælges, og flere mål og målestok kan tilføjes.
Eksempel fra VR 360 grader tur rundt i en studielejlighed.

Eksempel på kontor indretning. Her skulle kunden have om møbleret, for at få plads til flere ansatte og bedre synergi på kontoret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *